Създадени за здраве.
Проектирани за бъдещето.

Лесен и бърз прием, незабавно действие

Вдишването е директният и най-пряк път за достигане на веществата до кръвоносните съдове. Продуктовата линия Inhale Health® предоставя на организма необходими витамини и нутриенти и им помага да навлязат в организма на момента.

Лабораторно тествани

Патентованата технология на Inhale Health® успешно превръща течните съставки в пара, подходяща за вдишване. Ако ти е интересно как става това, по-надолу ще откриеш хроматограма, която визуализира процеса в детайли!

Подпомагане на клетъчната функция

Витамин B12 работи в подкрепа на здравето на имунната система, метаболизма и естествените клетъчни процеси в организма. Недостигът на витамин B12 е една от най-често срещаните хиповитаминози на съвременния човек. 

Медицинско одобрение

Всички съставки са преминали през контролирана проверка на ISO сертифицирани органи в САЩ. Материалите, използвани за производството на продуктите Inhale Health®, са медицински одобрени и не съдържат опасния Бисфенол А (BPA).

Формула, разработена в САЩ

Формулата, съгласно която са създадени продуктите, отговаря на сертифицирани американски стандарти. Тя се основава само на витамини, за които не е определен максимален дневен прием. Затова няма опасност от евентуално предозиране.

Повече енергия, по-свежа мисъл!

Витамин B12 и кофеинът много бързо се абсорбират от организма, като по този начин повишават производството на естествена енергия и подпомагат мозъчната функция.

Без съдържание на вредни вещества

Компанията е отдадена на производството на продукти, които подобряват и стимулират човешкото здраве. Витамините за прием чрез вдишване не съдържат допълнително добавени или изкуствени вещества.

Органична основа

Хранителните вещества, които се съдържат в Inhale Health®, са потопени в органична база от растителен глицерин. Това им позволява да бъдат доставени по безопасен начин до белите дробове и прави действието им максимално ефективно.

Полезни за организма нутриенти

Inhale Health® ти осигурява здравословен начин на живот дори когато си в движение! Витамините имат иновативен дизайн и са изработени чрез специална, адаптирана технология така, че да доставят на тялото полезни нутриенти всеки ден.

ЛАБОРАТОРНО ТЕСТВАНИ

Технологията, създадена от Inhale Health®, успешно преобразува течните витамини в пара, без да влияе негативно на бионаличността на отделените вещества в организма.

Изберете своя