Често задавани въпроси

Inhale Health® е биотехнологична компания, която се намира в Бевърли Хилс, Калифорния. Мисията й е да развие и наложи по-здравословни навици у хората не само в САЩ, но и в целия свят.

Екипът се състои от млади и ентусиазирани предприемачи, изследователи, лекари и професионалисти в бранша. Всички те са обединени от една обща цел – създаване на продукти, подобряващи здравето.

Създателите не Inhale Health®, като производители, и ние, като дистрибутори, вярваме, че всички продукти трябва да са замислени така, че да подобряват човешкото здраве.

Витамините помагат до организма на всеки от нас да достигат повече необходими и полезни хранителни вещества, за сметка на вредните токсини в заобикалящата ни среда. Те са иновативни и замислени така, че по най-добрия начин да допълват всички дейности, извършвани в забързаното ежедневие. Представляват здраве, преносимо в собствения ти джоб!

Затова не се колебай и си подари преживяване, което ще достави на тялото ти нутриентите, от които се нуждае – без никотин, без допълнителни калории, без захар!

Inhale Health® умело съчетава полезното действие на витамините с иновативния и модерен дизайн. Създадени са така, че едновременно да подобряват твоето здраве и да подхождат на лайфстайла ти!

Всяка стъпка от производствения процес представлява крачка към по-здравословния начин на живот. Използваните витамини се съдържат в течната витаминна формула, разработена от компанията. Тя е със сертифицирано качество, установено след контролирана проверка в САЩ, съгласно добрите производствени практики.

Всички материали са преминали през медицинско одобрение и не съдържат Бисфенол А (BPA) и Пропиленгликол.

CAFFEINE Sunburst Orange™ съдържа кофеин Арабика от фармацевтичен клас и има освежаващ аромат на портокал.

VITAMIN B12 Super Fruit™ съдържа витамин B12 от фармацевтичен клас и е с приятен плодов аромат.

MELATONIN Lavender Dream™ съдържа мелатонин от фармацевтичен клас и притежава успокояващ аромат на лавандула.

Всички съставки са потопени в органичен растителен глицерин, от който след издишване се образува нежна пара.

10 на брой вдишвания на CAFFEINE Sunburst Orange™ ще са достатъчни, за да поддържат твоята енергия и бодрост през целия ден! Ако все пак задачите за деня растат, а умората започне да взима превес, не се притеснявай да прибегнеш към своето устройство още няколко пъти. 

Препоръчваме ти да вдишваш VITAMIN B12 Super Fruit™ до 10 пъти дневно,  за да поддържаш достатъчно високо нивото на витамини в организма си. Все пак, имай предвид, че той е водоразтворим, така че няма опасност да прекалиш, ако ти е приятно  - ненужното количество се изхвърля от организма по естествен път. 

Препоръчваме между 5 и 10 вдишвания и от MELATONIN Lavender Dream™ непосредствено преди лягане, за предизвикване на сънливост. Вдишай дълбоко в продължение на три секунди и се наслади на сладък и спокоен сън!

Всяка опаковка витамини е предназначена за до 400 вдишвания.

Когато наближи времето за смяна, устройството ще премигне 10 пъти, за да те предупреди, че е време за ново!
Всичко е лесно и бързо – без презареждане или допълване. Избери отново същия или нов аромат!

Без съдържание на токсини, никотин, тютюн и Пропиленгликол, продуктите на Inhale Health® не са електронни цигари и се грижат единствено за твоето по-добро здраве.

Намират се на един клик разстояние – избери най-подходящия за себе си и поръчай директно онлайн. 

Продуктите ни ще откриеш също в аптечната мрежа, както и престижните фитнес и спортни центрове.

Патентованата технология, по която са създадени продуктите, позволява на всички вещества да се преобразуват в пара, която да вдишаш, без това да наруши цялостната им структура и бионаличност. Когато микронутриентите се приемат по този начин, те се усвояват по-бързо и директно достигат до храносмилателната система. Тези процеси са потвърдени след провеждане на множество независими лабораторни тестове.

Хроматограмата по-долу представя в детайли анализа на витаминната формула и преобразуването й от течност в пара.
(1) Течна витаминна формула
(2) Количество витамин в издишаната пара

Преди пускането си на пазара всеки един от витамините за прием чрез вдишване е преминал през детайлни лабораторни тестове за контрол на качеството и ин виво изследвания на човешкия организъм след вдишване. В лабораторията са използвани високоефективна течна хроматография, масова спектрометрия и газова хроматография, за се анализират както течната витаминна формула, така и богатата на нутриенти пара.

Патентованата технология на Inhale Health® успешно преобразува витамините от течно състояние в пара. След анализите компанията провежда и клинични проучвания, които доказват ефикасността на усвояването на витамините посредством дихателната система. Резултатите единодушно показват повишаване на количеството поети от организма нутриенти над препоръчителната дневна доза у всички тествани лица след продължителен прием.

Формулата, по която са разработени, също подлежи на анализи, за да се гарантира отсъствието на вредни за здравето вещества, чужди тела или нежелани молекули. Производителите се стремят продуктът да се доближава максимално до съвършенството, за да осигури най-ефективната грижа за теб и твоето здраве!

В бъдеще те ще продължат да осъществяват безкомпромисен и стриктен контрол и анализ и ще развиват технологичната иновация за прием на необходими и полезни хранителни вещества чрез вдишване.

Приемът на витамини чрез вдишване помага на нутриентите да навлязат в кръвообращението много по-бързо, отколкото таблетките, капсулите или напитките. Препоръчваме на всеки, който желае да зареди организма си с енергия, витамини или да предизвика сънливост, за да заспива по-лесно вечер, да избере подходящия за себе си продукт от гамата на Inhale Health®.
* В зависимост от индивидуалното състояние на всеки, резултатите от употребата на продукта могат да бъдат различни.

Преносимите устройства с модерен дизайн лесно ще се впишат в твоето ежедневие! Ако и ти мислиш така, побързай и вземи здравето в джоба си, за да е с теб където и да си! Наслади се на най-бързия начин за усвояване на полезни хранителни вещества, без допълнително добавен никотин, калории или захар.

Вкусовете CAFFEINE Sunburst Orange™ и VITAMIN B12 Super Fruit™ нямат строго определен дневен максимум на броя вдишвания, но все пак те съветваме да се се придържаш към посочената на опаковката препоръчителна дневна доза от 10 вдишвания, която доставя, съответно, 160 мкг кофеин и 120 мкг витамин B12.

Препоръчваме, ако приемаш MELATONIN Lavender Dream™, да се отнасяш с по-голямо внимание към указаната на опаковката дневна доза от 5 до 10 на брой вдишвания, която доставя до 1 мг мелатонин на организма.

Нито един от продуктите на Inhale Health® не съдържа токсини!

Inhale Health® гарантира безопасността на своите продукти чрез всички проведени тестове за проверка на качеството и допълнителни проучвания, които протичат и в момента.

Макар да нямат странични ефекти, не са предназначени за:

– лица под 18 години,
– бременни и кърмещи жени,
– лица, чувствителни към приема на кофеин,
– хора с белодробни заболявания,
– лица, приемащи медикаменти за лечение на сходен проблем.

Продуктовата гама на Inhale Health® не е предназначена за диагностициране, третиране, лечение или профилактика на заболявания или други медицински състояния.

Витамините и хранителните вещества, съдържащи се в устройствата, са общопризнати като безопасни и могат да се приемат успоредно с други витамини.

Все пак, консултацията с лекар е препоръчителна, ако решиш да приемаш и допълнителни нутриенти или медикаменти!

Започни грижата за своето здраве още днес оттук.